Kérdése van? Kérem hívjon! +36 70 7738100

Blog

Az étrend-kiegészítők feladata, hogy optimális támogatást biztosítsanak számunkra

2024.10.14 15:00
Az étrend-kiegészítők feladata, hogy optimális támogatást biztosítsanak számunkra

Ebben a bejegyzésben bemutatunk három olyan hasznos terméket, amely hatékonyan támogathatja a szervezetünk helyes működését, ezzel pedig segít, hogy harmóniába kerülve magunkkal a mindennapokban is a lehető legjobb formánkat tudjuk hozni. A minőségi étrend-kiegészítőkkel ugyanis mindez egyáltalán nem lehetetlen küldetés.

Egy jól megválasztott étrend-kiegészítő segítséget jelenthet, hogy ismét egyensúlyba kerüljünk. Az emberi szervezet ugyanis nagyon összetett. Egy komoly, nehezen átlátható rendszer, amelyben minden terület hat a másikra, s ennek megfelelően minden egymással összefüggésben működik. Mi ezt leginkább úgy észleljük, hogy látjuk, ha az életünk valamelyik területén problémáink akadnak, az több dologra is ki fog hatni. 

Étrend-kiegészítő az alvásproblémák ellen

 

Pihenés nélkül nehéz jól teljesíteni, hiszen ha csak hajtjuk magunkat, de nem tudjuk újra energiával feltölteni a testünket és a szellemünket, akkor úgy járunk előbb vagy utóbb, mint egy akkumulátor, amit elfelejtettek a töltőre rakni. 

 

Nem is kell nagyon magyarázni, hiszen a példa elég szemléletes: ha nem teszünk ez ellen a helyzet ellen, akkor egyszer csak olyan helyzetben fogjuk találni magunkat, ahonnan már nincs, vagy ha mégis, hát nagyon nehezen abszolválható a kiút.

 

Jobban tesszük, ha nem hagyjuk idáig fajulni a dolgokat. Amikor azt látjuk, hogy gondjaink vannak ezen a téren, ha egyre nehezebben megy az elalvás, ha nem tudjuk átaludni az éjszakákat, akkor ismerkedjünk meg közelebbről a Dormisium alvásminőséget javító emulzióval.

 

Ez a készítmény a hozzászokás veszélye nélkül, ugyanakkor hatásos összetevőkkel támogathatja a szervezetünket abban, hogy a pihenés ismét gyerekjáték, vagy ha úgy jobban tetszik, természetes folyamat legyen. Kizárólag gyógynövények kivonatát és vitaminokat tartalmaz, de mindezt olyan válogatásban, hogy nem hiányzik belőle egy hatásos komponens sem, ami a problémát képes megoldani.

 

Az emésztőrendszer egészsége is ugyanolyan fontos

 

Olyannyira így van ez, hogy a régi időkben kifejezetten úgy tartották, hogy a betegségek az itt kialakuló gondok talaján születnek, és innen indulnak útjukra. Ha ma már nem is osztja a tudomány egy az egyben Hippokratész véleményét, miszerint „minden betegség a belekben kezdődik”, abban igazat kell adnunk az orvoslás atyjának, hogy nagyon sok betegség ezen a területen gyökeredzik.

 

Érdemes odafigyelnünk arra, hogy megőrizzük az emésztésünk egészségét. Napjainkban köztudomású információ, hogy a belekben mikroorganizmusok sokasága lakozik, ezek hivatottak fenntartani az egészséget biztosító egyensúlyt. Ha azonban a számuk lecsökken, és kórokozók veszik át az irányítást, akkor nekünk kell segítenünk a kedvezőtlen irányba ható folyamat visszafordításán.

 

Erre tökéletesen alkalmas a PrePosym komplex kapszula, amelyben hét különböző, kutatások által bizonyított probiotikus hatású probiotikum, prebiotikus inulin, valamint cink és szelén is megtalálható. Ezzel pedig mindjárt az immunrendszerünk támogatásáért is rengeteget tettünk.

 

Gyógygombák az átfogó megoldásért

 

Nálunk, a Dr.Sárkány webáruházban V. G. KOMPLEX 5 gyógygomba Komplex + Moringa néven egy olyan készítmény is elérhető, amely öt gyógygomba mellett még moringa is a komponensek listáját gazdagítja. Eredményesen támogathatjuk vele a szervezet egész működését, de gyulladások ellen, cukorbetegségben, sőt még krónikus betegségekben is hasznosnak bizonyulhat. 

 

Ha szeretnél többet is megtudni ezen termékekről, keresd őket étrend-kiegészítőink között, és szerezd be azt, amire a leginkább szükséged van!