Kérdése van? Kérem hívjon! +36 70 7738100

Dr. Sárkány Ferenc

  

Üdvözlöm önöket!

Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész, természetgyógyász vagyok. Gyógyszerész doktori diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán szereztem. A diploma megszerzése után a nemzetközi gyógyszeriparban kezdtem el dolgozni, mint tudományos munkatárs. 

Főként a gyógyszertan és a hozzá kapcsolódó klinikum volt a szakterületem. Ezzel, párhuzamosan 2 éven keresztül a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Közegészség és Járványtani Intézetében tanulmányokat és kutatómunkát folytattam a vírushepatitiszek immunprofilaxisa területén.

A gyógyszeriparban eltöltött évek után a kétezres évek elején megnyitottam saját közforgalmú gyógyszertáramat, és a közvetlen betegellátásban vettem részt. 

Szakértelem

Közforgalmú gyógyszertári munkám során kezdtem el foglalkozni mélyrehatóan a természetes gyógymódokkaltermészetes hatóanyagokkalgyógynövényekkel, biológiailag aktív anyagokkal, vitaminokkal, nyomelemekkel, a szintetikus gyógyszerkészítmények kiváltása, vagy mennyiségének csökkentése érdekében.

2011.-ben lehetőségem nyílt bekapcsolódni egy gyógyszer-nagykereskedelmi vállalatnál u.n. placebo kontrollált kettős vak multicentrikus – természetes hatóanyagokat tartalmazó gyógyszer – klinikai vizsgálatba. Ez nagy hatással volt rám ezért úgy döntöttem, hogy teljes energiámat a természetes hatóanyagok és készítmények kutatására és fejlesztésére fordítom. 

Elkötelezett híve vagyok a: szakértelemfelelősségminőség hármasának, amelyekből kizárólag biztonságos és megbízható termékek származhatnak.

Gyógyszerész doktori diplomám mellé 2018-ban természetgyógyász szakképesítést szereztem, igy lett a specialitásom az étrend-kiegészítők és hatóanyagaik kutatása, fejlesztése, gyártása, valamint a natúr és modern kozmetikumok előállítása.

 

 

 

Felelősség

Felelős szakemberként nagyon fontosnak tartom, hogy a felhasznált alapanyagok gyógyszerkönyvi minőségűek legyenek és az ezekből szakértelemmel készített termékek, a felhasználók hasznára életminőségük javítására szolgáljanak.

Termékeink gyártása során betartjuk a GMP (helyes gyártási gyakorlat) előírásait ezért az elkészült termékek megbízhatóak és biztonságosak.

A gyógyszerészi hivatásból adódó felelősségi és etikai normák betartása számomra kötelező és alapvető fontosságú!

Hangsúlyozni kell, hogy az étrend-kiegészítők, vitaminok, nyom- és ásványi elemek nagyban hozzá tudnak járulni az egészséges élet fenntartásához, és az életminőség javításához megromlott, beteg állapotban is! Azonban fontos megjegyezni, hogy ezek a készítmények nem minősülnek gyógyszernek, de kölcsönhatásba tudnak lépni gyógyszerekkel, ezért fontos, hogy alkalmazásuk előtt kérje ki szakember tanácsát.

 

Minőség

Termékeink gyártása során betartjuk a GMP (helyes gyártási gyakorlat) előírásait ezért az elkészült termékek megbízhatóak és biztonságosak és megfelelnek a legszigorúbb minőségi elvárásoknak.

Az étrend-kiegészítő termékekvitaminok, gyógynövény hatóanyagot tartalmazó készítmények bio,- natúr és modern kozmetikumok tervezése, fejlesztése, gyártása – ugyan úgy, mint a gyógyszerkészítmények esetében – nagy szakmai felkészültségettapasztalatot, felelősséget igénylő feladat. Hiszen az étrend-kiegészítőkvitaminokgyógynövény kivonatok tulajdonképpen gyógyszer-formák. Tabletták, kapszulák, oldatok, porok, emulziók, szuszpenziók, krémek, kenőcsök. A gyógyszer és az étrend-kiegészítők között a különbség a hatóanyagban van! Ezért ezen gyógyszerformák szakszerű előállítása gyógyszerészi szakértelmet igénylő felelősségteljes munka!

 

 

Természetgyógyászati rendelés, tanácsadás: személyesen, online, telefonon, e-mail-en keresztül.

Telefon:+36 70 77 38 100

E-mail: info@drsarkany.hu